Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?

Hoe lang geleden heb je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid ontvangen?

 

Heb je klachten/ symptomen die horen bij PTSS, ADHD of andere aandoeningen? De ervaring leert dat Access Bars hier een positieve invloed op hebben. Probeer het!

Hoe wordt het beter dan dit???

Access Bars ®

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.


Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die je nog bij je draagt, verwijderd zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. 

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seksualiteit en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Gun jezelf de vrijheid om te leven! Maak een afspraak!

 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

 

What else is possible?

 

Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

 

 

Informatie verkregen van: accessconsciousness.eu en innerlijkekracht.nl